torstai 20. tammikuuta 2011

Lumi on luotava

Mielestäni tänä talvena on enemmän lunta kuin viime talvena. Ja viime talvenakin oli poikkeuksellisen paljon. Ja tämä on minun subjektiivinen näkemykseni.

Olen elänyt ilman miehiä lokakuun alusta alkaen. Syyskuussa muutti aikuinen poikani omilleen ja lokakuussa muutti aviomieheni Saksaan, Heidelbergiin. Minä jäin Järvenpäähän isoa omakotitaloa emännöimään 4 lapseni kanssa. Kahden nuoren neidin, ekaluokkalaisen tytön ja eskarilaisen pojan kanssa.

Ja lumi on luotava. Ja sitä on paljon. Pihassamme olevat kinokset ovat jo kahden metrin korkuiset, ja lumi on heitettävä sinne lapioimalla. Ensin kolaat, sitten lapioit... Kolattavaa on noin 150 neliöä. Tänään olin vähän jo hädissäni. Kohta en jaksa nostaa lunta korkeammalle eikä hyviä lumenkaatopaikkoja ole pihassamme.

Mietin, että voisin tarjota kolmen ruokalajin illallisen sille, joka hoitaisi kerran koko pihan. Tarjous kattaisi myös avecin. Enkä tarkoita nyt juotavia. Mietin myös, että voisin tilata kauhakuormaajan ja kuorma-auton, ja maksaa yhden kuorman lunta vietäväksi lumenkaatopaikalle. Tiedä vaikka sen vielä joutuisin tekemäänkin. Lunta tulee koko ajan lisää.


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3897877/?claim=2p7zk67seud">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

1 kommentti:

  1. Who ever keeps kommenting trash to this post, would you please stop? I am never going to publish them, so why bother.

    VastaaPoista

Iloitsen jokaisesta kommentista!