sunnuntai 13. helmikuuta 2011

8-vuotissyntymäpäiväjuhlallisuudet


Kutsuja lähti 14 ja omia on 2. Ajattelin, että tuollaisesta määrästä lapsia jollekin tulee aina este syystä tai toisesta. Määräaikana kaikki saapuivat paikalle! Ja meidän ruokapöytä on kahdeksalle + 2 päätyihin. Nyt lisättiin lautasia niin, että sivuilla istui 5 lasta, päädyissä 3. Kaikki saivat syödäkseen.
Arki-illan syntymäpäiväjuhliin varasin vajaan 2 tuntia, ettei nukkumaanmeno häiriinny (mutta häiriintyihän se). Koska hoidin kaiken lähestulkoon yksin, organisoin juhlat tarkasti etukäteen. Aikataulu vain petti pahan kerran. Pelkästään lahjoja avattiin 45 minuuttia.


Onnittelulauluun ja herkkujen syömiseen meni reilusti puoli tuntia. Mustavalkoisten tarjoilujen keksiminen oli sen verran haastavaa, että annoin periksi paprikan, kurkun ja porkkanan kanssa.


Pitkä lista leikkejä ja muuta ohjelmaa vedettiin sitten läpi reilussa puolessa tunnissa, mutta eipähän kukaan ehtinyt lausua sitä äidin paljon pelkäämää: "Mitä me tehdään seuraavaksi?". Ensimmäistä kertaa lastenkutsuilla katsoin kelloa ja kauhistuin, että kuinka me ehditään kaikki. Yleensä ajatus on ollut, että vielä 28,5 pitkää minuuttia...


Karkkikiskalla sai ostaa itsetehdyllä rahalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen jokaisesta kommentista!