sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Oma koti myyty


Asumme isoa omakotitaloa, jota olemme remontoineet vuodesta 2004. Viime kesänä pihaan valmistui autokatos kahdelle autolle ja asfaltointi. Loppukesästä päätimme muuttaa ulkomaille.
Syksyn istuin rakentamallamme terassilla vilttiin kääriytyneenä ja kirjaa kynttilänvalossa lukien (huono yhtälö). Tein ja teen kaikkea kuin viimeistä kertaa. Eikä mitään kuin. Ensi syksyä ei tässä kodissa enää tule. Ei ehkä keskikesääkään.
Joulun ja Uuden Vuoden jälkeen laitoin kotimme Oikotielle omaan myyntiin. Alle neljässä viikossa koti oli myyty. Neljä viikkoa oli kyllä ihan riittävä aika, vaikka olimme varautuneet siihen, että ison omakotitalon myyntiaika voi olla pitkä.
Viikko kauppakirjojen allekirjoittamisen jälkeen pöly on laskeutunut pinnoille ja sormenjäljet löytäneet paikkansa. Olihan mukavaa, kun koti oli kunnossa tuon neljän viikon ajan, mutta vaati se myös veronsa. Varsinkin, kun tuota luntakin vain tuli ja tuli...
Nyt korostuukin sitten tarve löytää uusi koti Etelä-Saksasta. Mieheni menee jo toiselle visiitille samaan huoneistoon tänään, 2 tunnin ja 15 minuutin päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen jokaisesta kommentista!