tiistai 26. heinäkuuta 2011

Lentopostia Suomesta

Viimeiset päivät ovat kuluneet tavaroita purkaessa. Sitähän tässä on tehty jo kuukausi muutenkin, mutta nyt, kun keittiö ja kaksi suurta komeroa tulivat parin päivän välein, niin urakka on ollut melkoinen. Vauhdittajana toimi kahden tyttäreni odotettu saapuminen kesälomalle luoksemmme tänään iltapäivällä. Ja kyllä näyttää nyt hyvältä. Jos ei kovin tarkkaan katso, niin yhtään pahvilaatikkoa ei näy missään. On vain rauhaisaa


ja kaunista. 20 kpl ruusuja, 3,98 eur, Aldi. Pikkuhiljaa alkaa löytyä ne paikat, joista kannattaa ostaa esim. possun sisäfile grilliin, kokonainen lohi savustuspönttöön, leikkokukat ja tuore laktoositon maito. Valitettavasti nuo paikat vaan ovat eri puolilla kaupunkia, mutta kotirouvalla on aikaa.


No kauneuskin on tietenkin suhteellista. Meillä ei esimerkiksi ole vielä lamppuja katossa eikä verhoja ikkunoissa, ja kaikki taulutkin ovat vielä sievässä pinossa ruokailuhuoneen seinää vasten. Kun vertailukohteena ovat nurkissa seisseet pahvilaatikkopinot, niin kuka oikeasti enää mitään lamppuja kaipaakaan. Kynttilät keksittiin paljon ennen niitä!

Sanomattakin on selvää, että joku juoni tässä on takana. Se paljastuu, jos menee kellariin. Mutta: pois silmistä, pois mielestä, pätee todella hyvin tässä kohtaa. Ja täältä pääsee vain ylöspäin!


Seuraavat kaksi ja puoli viikkoa keskityn nauttimaan läheisistäni, tästä kodista, tästä kesästä ja tulevasta lomamatkastamme Comolle. Aion viedä tytöt kävelemään viiniviljelmien väleissä kulkeville poluille heti huomenna. Moneltakohan uskallan herättää ne :) Haemme sitten yhdessä Helmin koulusta ja Matin päiväkodista. Molemmilla on viimeiset päivät ennen kesälomia. Ja Matti aloittaakin sitten loman jälkeen jo koulun.

2 kommenttia:

  1. Your blog is very cool

    visit: http://trendybutterfly.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. teijän olohuoneessa on ihanat ikkunat ! :) kiva blogi :)
    laurakaisan.blogspot.com

    VastaaPoista

Iloitsen jokaisesta kommentista!