sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Syntymäpäiväviikonloppu

Vuosi on taas täynnä, mutta ei tunnu missään - onneksi. Tai siis tuntuuhan:
- selässä, jos kyykkii liian kauan
- jaloissa, jos käyttää korkokenkiä yhdenkin illan tai vaikka vaan kauppareissun verran
- silmien alla, varsinkin jos on syönyt edellisenä päivänä jotain suolaista, niin kuin esimerkiksi sushia
- pepussa - se vaan kasvaa, vaikka kuinka treenaisi. Luulen, että harrastan aivan väärää lajia!

Mutta onneksi vanheneminen ei tunnu henkisessä vireystilassa. En haluaisi olla nuorempi - ainakaan kymmentä vuotta. Kolme vuotta pois ei haittaisi mitään :D En olisi kaksikymppisenä voinut kuvitella, että elämä on näin hyvää "vielä" yli nelikymppisenäkin.

Merkkipäivän vuoksi lähdimme eilen Heidelbergiin ostoksille. Sain lahjaksi juuri sen, mitä olin toivonutkin: tehokkaamman objektiivin kameraani. Tai saan sen. Tuote piti tilata, ja sen toimitusaika on noin 10-12 vrk. Laskeminen alkaa maanantaista. Saahan nähdä paraneeko laukausteni taso tehokkaamman zoomin myötä vai tarvitaanko siihen muutakin kuin hyvät vehkeet.

Päivä oli muutenkin ihana. Oma perhe, kaunis Heidelberg, shoppailua, aurinkoa, libanonilainen ravintola, piipahdus kahvilla tuttavaperheen luona ja illalla sushia omassa kotona.


Ja niin pienestä kaikki voi mennä pieleen! Leicht gesalzen Soijasauce oli suolaisinta ikinä! Vaikka yritin laimentaa kastiketta vedellä ja lisätä makeutta sokerilla (jonka teen muutenkin yleensä soijakastikkeelle, jota tarjoan sushin kanssa), ei tilanne olennaisesti parantunut. Liekö riisiinkin sitten tullut liikaa suolaa? Valkoviinikään ei enää maistunut hyvälle...

Tänään pienet menevät naapurin pojan 9-vuotissyntymäpäiville, ja me unohdamme juhlimisen hetkeksi ja lähdemme kahdestaan treenaamaan.


Kuva on parin viikon takaa. Kiitokset huippulaukauksesta Raisalle! Kuvassa pääsee hyvin oikeuksiinsa viimeinen vanhenemisen merkeistä...

3 kommenttia:

  1. Onnea ja höpsis. Yksikään takapuoli, joka nousee noin korkealle, ei voi olla kantajaansa nähden liian suuri. Terkuin "se maassa pysynyt ahteri" =)

    VastaaPoista
  2. :) Mutta sinähän näit, että Mikko hinasi mua koko ajan köydellä...

    VastaaPoista
  3. Ole huolissasi takamuksestasi vasta sitten, kun se alkaa pienentyä. Ison pakaralihaksen surkastuminen on varma merkki vanhenemisen ja treenaamattomuuden yhdistelmästä. :-)

    VastaaPoista

Iloitsen jokaisesta kommentista!