perjantai 30. joulukuuta 2011

Wertheim Outlet Village


Siinä se on! Täydellisin outlet-kylä, missä olen vieraillut. Ja matkaa meiltä sinne on vain 65 kilometriä - linnuntietä. Dynaamisin reitti auton navigaattorin mukaan on 150 kilometriä. Ja tätä emme tienneet, kun olimme katsastaneet kartasta paikan sijainnin, ja istuimme jo autossa osoitetta näpytellen. Yritimme lyhintä reittiä, ja sekin oli 110 kilometriä, ja matka-aika oli 40 minuttia pidempi kuin dynaamisimmalla reitillä. Pahuksen Odenwaldin kumpu! Ei auttanut kuin kiihdyttää itsemme moottoritielle.

Matkalla perheen pää sanoi, ettei olisi lähtenyt ollenkaan, jos olisi tiennyt, että perille oli niin pitkä matka. Onneksi ei tiedetty, sillä perillä meitä odotti valtava kylä upeita liikkeitä. Kaikissa olivat outlet-hinnat 35-40 prosenttia tuotteiden lähtöhinnoista, ja nyt joulualessa moni liike oli alentanut hintojaan niin, että outlet-hinnoista sai vielä 30-70 prosentin lisäalennuksen.


Kameraa minulla ei ollut mukana, mutta tässä yksi kuva heidän sivuiltaan. Sivustolla on myös englanninkielinen versio. Näköjään Frankfurtista järjestetään kuljetuksia suoraan kylään. Vink, vink! Odotan jo kesän jälkeisiä alennusmyyntejä. Sivuilta näkee myös mitkä merkit ovat kylässä edustettuina, mikäli jotain tiettyä valmistajaa etsiskelee.

Itselläni vierähti tunti Guessin myymälässä. Löysin pienille paljon käyttövaatetta noin 20 euron kappalehintaan. Itselleni tuli napattua uusi kassi ja lompakko. Mies ei ymmärtänyt, että tämänikäinen hankkii itselleen Guessin kassin, mutta minä lohdutin itseäni sillä, että minulla on onneksi kolme tytärtä, mikäli ostokset alkavat nolottaa. Helmille löytyi Geoxilta parit kengät. Nämä ostettiin numeroa nykyistä kokoa suurempina, niin on kengät ensi talveksi.
 
Ja heräteostoksena ostin itselleni vaaleanpunaisen unelman. Täysvillaisen B/A/S/L/E/R:in takin. Hinta oli enää kolmanneksen alkuperäisestä. Tällä mennään Annin vanhojen tansseihin. Nyt on äidin takki sävy sävyyn tyttären tanssiaisleningin kanssa!


Suosittelen paikkaa todellakin, mikäli suunnittelee ostosreissua jonnekin Euroopan suurkaupungeista. Helsingistä Frankfurtiin saa Lufthansalta lentoja edullisimmillaan 99 eurolla silloin, kun heillä on kampanja menossa. Ja niitä on kyllä suhteellisen usein. Olen kuullut myös puhuttavan, että Frankfurtin kulttuuritarjonta on monipuolista. Itse emme ole vielä ehtineet asiaan perehtyä, mutta jahka ehdimme, niin kerron siitä sitten heti.

6 kommenttia:

 1. Oi joi, nyt taidan jo lähteä lentolipun ostoon;) Nuo Outletit on niin mahtavia! Me käytiin ystävättären kanssa vajaa pari vuotta sitten Bremenesissä ja siellä oli lähellä myös sellainen Outlet-alue, jossa rahaa paloi vähän, mutta tavaraa oli ostoskassit pullollaan!

  VastaaPoista
 2. Oisit ostanu mullekin lompakon ja laukun ja korun jajajaja Guessin outletista!! :(

  VastaaPoista
 3. Olenko, Soile, koskaan aiemmin houkutellut? Ja Anni, kuinka monta kertaa on mennyt pieleen, kun olen yrittänyt :(

  VastaaPoista
 4. Et oo koskaan yrittänyt Guessin tuotteilla.. ;)

  VastaaPoista
 5. Loistavaa, tämäpä oli hyvä tieto! Saatamme lähteä ensi kesänä Eurooppaa kiertämään ja tyttäriä (kuin myös äitiä) kiinnostaa taatusti tälläinen outlet-paratiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen kivan outletin löysimme myöhemmin läheltä Ranskan rajaa: http://hannaliina.blogspot.de/2013/07/zweibrucken-style-outlets.html
   Ja aivan Salzburgin keskustan tuntumassa Itävallassa on mukava Salzburg Designer Outlet.

   Ihan vaan, että minne päin teidän kiertoajelunne sitten suuntautuukaan :)

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!