perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sumuinen aamu

Nousen rinnettä ylös kahden Ellin kanssa, ohi viiniviljelysten. Köynnöksissä on havaittavissa silmuja. Heräilevä kylä jää allemme. Ketään ei tule vastaan.


Jätämme viljelykset ja nousemme yhä ylemmäs metsään. Kohta emme kuule enää muuta kuin lintujen laulua. Sepelkyyhky pyrähtää lentoon metsäiseltä polulta, toinen kutsuu toista jossain kauempana matalasti huhuten. Tikka naputtaa sarjaa onttoon puunrunkoon.


Aurinko siivilöityy puunrunkojen lomasta paljastaen ilmassa vielä viipyilevän kosteuden. Istahdan polun varrella olevalle puupenkille. Kiitän kaikesta hyvästä, mitä olen saanut, ja toivon samaa kaikille läheisilleni. Lähellä ja kaukana.

6 kommenttia:

 1. Tää on vaan niin hyvä, anna hyvän kiertää ja saat samaa takaisin. Onneja koko perheelle! Olen niin samankaltainen kuin sinä, etenkin sananvalinnoistasi päätellen. Toivottelen vaan kaikkea ihanaa koko suurelle perheellesi!

  Sattumalta blogiisi törmännyt lukija.

  VastaaPoista
 2. Hei Hanna,
  tulin vastavierailulle, ja liityn lukijajoukkoon. Tosi kaunis blogi ja mukavaa seurata, millaista elama Saksassa on.

  Terkuin,
  Paula
  www.momentsinlondon.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. siis eikä! oon 17 vuotias tyttö ja seurailen ilmeisesti sun tyttösi blogia ja sit löysin tän! tää on huikeeta, sika ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon. Ja Annin blogia taidat lueskella :D

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!