maanantai 22. lokakuuta 2012

Syyslomasesonki

Syyslomat ovat meneillään Suomessa, ja se näkyy meillä Saksassa. Laskin, että kolmen viikon sisällä meillä pidetään yksitoista yövierasta. Parhaimmillaan oli viisi vierasta yht'aikaa. Kaksi viimeistä on tällä hetkellä "sisällä". Laskuihin voi lisätä yhdeksän ei-yöpyvää vierasta, mikäli ne noteerataan.

Pyykin pesua pitää vähän jarrutella, kun edelliset eivät ehdi kuivaa alta uusien jonottaessa naruille. Onneksi meillä sentään on kuivaushuone! Ja onneksi meillä on mittava liinavaatevarasto suurperheajoilta.

Olen ajanut Frankfurtin lentokentälle (tai vähintänkin istunut kyydissä) parin viikon sisällä jo 4 kertaa. Ja jos minulla joskus oli vaikeuksia osata perille, niin ajaisin kakkosterminaaliin nyt vaikka unissani. Onneksi ei ole tarvinnut. Finnairin aamulento on täällä 9.50. Tällä viikolla on vielä kaksi matkaa tehtävänä. Toinen niistä lähettää onneksi meidät itsemme syyslomalle.

Moottoritiellä kokee vanhakin uusia elämyksiä. Tiedän nyt, kuinka huimalta tuntuu, kun ajetaan kahtasataa ja joku päästää kovaa ohi. Myös sen, kun ajan vasemmanpuolimmaista kaistaa hitaampia ohitellen ja joku ilmestyy peräpeiliin kuin tyhjästä. Kohtuullisen isolla autollamme sitten yritän kiihdyttää ja ajaa alta pois hidastelemasta, ja koen hetken, kun ajan kaasupolijin pohjassa, eikä sekään riitä. Tästäpä sai mies taas vääntömomenttia uuden auton hankintaan...

On taas tullut katseltua oman paikkakunnan nähtävyydet, on laitettu hyvää ruokaa, käyty shoppailemassa ja ulkona syömässä. Ostosreissu Wertheimin Outlet-kylään taisi tulla kalliiksi. Ei olla laskettu yhteen. Kannoimme kotiimme neljä paria kenkiä ja neljä takkia. Ainakaan reissu ei ollut turha! Tuntuu melkein kuin olisi jo itse lomalla. Tuleva oma lomamme on rantaloma, ja treenikerrat ennen starttia alkavat käydä vähiin. Enää kaksi kertaa jäljellä. Sitten pitäisi olla rantakunnossa.


Ja vaikkei tämä liity aiheeseen mitenkään, niin kerron kuitenkin. Portaikkoon keväällä nostamani orkideat olivat itsekseen alkaneet työntää kukkavanaa. Siis ilman suurempaa panostustani. Toivottavasti ne jaksaisivat kukkia joulun yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen jokaisesta kommentista!