sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isäinpäivätervehdys Papoille Suomeen!

Kylämme kirkossa järjestettiin tänään perhejumalanpalvelus. Helmin ja Matin kuoro esiintyi siellä. Täällä isäinpäivää juhlitaan keväällä, kuten äitienpäivääkin, joten aihe ei ollut täällä mitenkään tapetilla.

Lähetämme tässä isoisille pienen videotervehdyksen lapsilta!4 kommenttia:

 1. Kylläpä oli kaunista ja aivan ihanaa. Hyvä Helmi! Juuri tulimme autoajelulta täällä etelämpänä Saksassa ja ihmettelimme kun kotikylämme oli sankoin joukoin liikkellä perheineen kirkkoa kohden ja lapsilla lyhdyt käsissä. Eli ilmeisesti jokin perhekirkkosunnuntai täälläkin?
  Olen jo pitemmän aikaa lukenut mukavaa blogiasi. Olemme kohta kaksi vuotta asuneet täällä Saksassa ja kovasti olemme tykänneet. Elämme suurta unelmaamme. Suomesta emme muuta kaipaa kuin sinne jääneitä aikuisia Lapsia. Mukavaa jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ihmettä! Meillä miehellä tuli 2 vuotta Saksassa täyteen nyt syksyllä. Meillä muilla täyttyy sitten kesäkuussa. Ja minun isoja lapsia täälläkin ikävöidään :( Eli sikäli samankaltaisissa tilanteissa mennään. Ja nuo lyhtykulkueet on St Martinuksen päivän Laterneumzugeja tai Martinszugeja. Meidän kylällä oli yksi keskiviikkona, kaupungilla eilen. Kaunis kiitos kauniista sanoistasi ja hyvää jatkoa teillekin!

   Poista
 2. Itkettiin Annin kanssa hirveästi kun katsottiin tätä. Ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun tuli itku, kun kuulin teidän itkevän... <3

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!