sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Terveisiä Cerviniasta, Italiasta

Fasching-viikko eli viikko lomaa koulusta. Minulla ei taaskaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä lumille. Mielestäni vaihtoehto ei ole, että jäisin yksin kotiin, kun mies ja lapset lähtevät laskettelemaan. Tai onhan se, mutta aika huono.


Ellukka ei saanut tulla varaamaamme hotelliin, vaikka hotellinomistajalla itsellään on koira ja kissa! Hotelli on pieni, ja täällä on vain neljä huonetta. Lemmikkihuoneiksi ei voida siis määritellä osaa huoneista, koska allergisia ihmisiä on kuitenkin sen verran paljon olemassa. Onneksi meillä on Ellille aivan ihana perhe, joilla on itsellään koira, jonka kanssa Elli tulee mainiosti toimeen. Viimeksihän Elli oli suorastaan hiukan masentunut kotona ensimmäisinä päivinä loman jälkeen. Siksi on nyt niin ihanaa lomailla, kun tietää, ettei Ellillä ole mitään hätää.

Ajoimme tänne Schwarzwaldin kautta, koska halusimme pysähtyä matkalla perjantain ja lauantain väliseksi yöksi sillä ajatuksella, ettei tarvitsisi ajaa koko lauantaita putkeen. Mutta eihän se ihan niin kuitenkaan mennyt. Koko lauantai istuttiin autossa, vaikka matkaa oli jäljellä enää 400 kilometriä. Muutama muukin oli aloittamassa lomaansa aivan samaan aikaan.


Ajattelimme olla ovelia ja kiertää yhdessä kohden moottoritiellä olevan ruuhkan ajamalla pienempää tietä Geneve-järven rantaa. Jouduimme kuitenkin vielä pahempaan pulaan ja ajelimme reilun tunnin noin viiden kilometrin matkaa, koska edessä veteli venettä pieni traktori. Mies kiristeli hampaitaan, mutta minä nautin kauniista järvenrantamaisemista ja upeista rakennuksista.

Perillä meitä odotti kaikkien alppi-hotellien viehättävin versio: http://www.locanda4.com/eng/locanda.htm
Meidän huoneemme noista neljästä on tuo numero 2, Pink.


Huoneessamme on vanhaa puuta, modernia teknologiaa, suuri länsiparveke ja jopa oma pieni sauna.


Ensimmäisenä päivänä hissien yläasemalla oli pakkasta 25 astetta. Reilun kahden tunnin sinnittelyn jälkeen sulatimme varpaamme yhdessä rinneravintolassa ja hajauduimme sen jälkeen eri suuntiin. Minä suuntasin alas hotellille peiton alle lukemaan ja surffailemaan, ja Mikko ja pienet nousivat yhä ylemmäs uusia rinteitä tutkimaan. Kaikki voittivat taas!


Nyt saunaan! Sen jälkeen meitä odottaa neljän ruokalajin illallinen. Italiassa kun ollaan, niin menuuseen kuuluu yleensä antipasti, primo piatto, secondo piatto ja dolci. Vähintään. Enemmänkin on joskus ollut noita liikkuvia osasia. Korjatkoon joku enemmän asiantuntija, mikäli olen aivan väärässä.

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus!
  Ikävä on noita maisemia.
  Nautinnollista lomaa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä varmaan on, mikäli on näihin tottunut! Oletko lähelläkin täällä asustellut vaiko matkustellut? Tuo sauna viimeistään sulattaa minunkin kohmeisen sydämeni :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuo hotelli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Edes minä en löydä äkkiseltään mitään moitittavaa :D Voin todella lämpimästi suositella, mikäli joku etsii paikkaansa Alpeilla. Mainittakoon, että rinteeseen kävelee noin 150 m...

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!