keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kaikkensa antaen

Aina välillä joku käy katsomassa ja kommentoimassa vanhaa postaustani kodistamme silloin, kun olimme juuri muuttaneet ja saaneet tavarat paikoilleen. Silloin aina huomaan, että en ole päivittänyt tilannetta tänne blogiin, vaikka tilanne on kotona päivittynyt moneen kertaan. On tullut uusia mattoja, tauluja seinille, verhoja ja hiukan koriste-esineitä, tai ainakin koriste-esineet vaihtelevat paikkaa keskenään.


Tänään ajattelin ottaa tuoreita kuvia ruokahuoneestamme, koska hain tänään uudet kukkasetkin. Tavoistani poiketen ostin kolmenlaisia kukkia ja sekoitin ne keskenään. Mielestäni ihan onnistuneesti, mutta imin kyllä vaikutteita kaupassa olevista, valmiiksi sidotuista kimpuista.


Alkuun sujuikin ihan hienosti, mutta kun aloin taiteilemaan tuolilla vähän erikoisemman kuvakulman saamiseksi, loppuikin sujuminen kuin seinään. Ulvon tuolle kielikuvalle. Kallistuin selkänojan puoleen, etten peilin kautta kuvatessani olisi itse näkynyt kuvassa. Niin hentoinen en ole, etteikö tuolikin olisi sitten alkanut kallistua samaan suuntaan.


Tuolin kallistuessa hitaasti, minulle jäi pari sekuntia aikaa miettiä, mitä nyt. Tajusin, että menoa se on, mitään en voi tehdä, mutta järjestelmäkameraa kädessäni tulisin suojelemaan viimeiseen naiseen. Ja kamerahan on siis edelleen ehjä. Kuvat todisteena.


Nythän on sitten tosi hieno asia, että harrastamme kiipeilyä, joka pitää minut jokseenkin ketteränä ja auttaa tasapainon kanssa silloin, kun korvat eivät ole tukossa (asentohuimaus). Sain ohjattua itseäni kaatumaan ovenkarmia päin. Ikäväkseni karmit täällä ovat terävät. Kamera käsieni välissä otin oikean kämmeneni syrjällä sen verran karmista vastaan, että liu'uin karmia pitkin alas kämmensyrjä vastuksena ennen kuin putosin pepulleni johonkin siihen tuolin päälle.


Pyyhin karmiin jääneet nahankappaleet, tunnustelin polveni luut ja peppuni lihakset ja arvelin olevani sisäisiltä osiltani ehjä. Pintapuolisesti katsoen kämmensyrjäni sai naarmuja, ja mustelmat lasketaan vasta huomenna. Sydänkään ei tao enää täysillä. Jo vain olisi huonomminkin voinut käydä!

4 kommenttia:

 1. kauniita kimppuja. Minkä hintaisia kukat ovat Saksassa ja onko kukkakauppoja paljon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni edullisia. 10 ruusun kimppu maksaa neljästä eurosta ylöspäin. Ja tuo edullisinkin kimppu on ihan kelpo kukkasista. Värejä löytyy vaikka kuinka paljon. Aina minulle on yhtä vaikeaa valita, ja useimmiten kuitenkin päädyn samaan värisävyyn :D Kuvassa olevat kukat maksoivat yhteensä 13 euroa.
   En osaa sanoa, onko täällä myymälöitä sen enempää kuin Suomessakaan. Liikkeet voivat kuitenkin olla aivan pieniäkin, kun leikkokukkia voi levittää ulos myymälän eteen talvellakin. Kuulemma kestävät, ellei mene pakkasen puolelle. Ja harvemmin menee. Siinä nollassa pyörii kyllä talvella.

   Poista
 2. Utelias luonne kun olen, mikä olet ammatiltasi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän voisin vastata yhdellä sanalla, kirjanpitäjä, mutta silloin en olisi oma itseni :D

   Koulutus on laskentatoimen yo-merkonomi. Olen työskennellyt muutaman vuoden kirjanpitäjänä, mutta työn sosiaalisten virikkeiden puute ajoi minut sihteerin, assistentin ja koordinaattorin tehtäviin. Kaikkea mahdollista, missä voin käyttää ulospäinsuuntautuvaa, numero- ja kirjaintarkkaa luonnettani sekä hyvää koordinointi- ja organisointikykyä. Oleellista suuressa perheessä.

   Nyt teen sitä, missä olen parhaimmillani, ja mistä minulla on pisimmät kokemusvuodet. Olen kotiäiti, Hausfrau.

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!