tiistai 13. elokuuta 2013

Ei merta edemmäs

Kyllä tuntuu hyvältä olla kotona! Laukuista osa on purkamatta edelleen, kun minä laitan voimattomuuteni kurkkusairauteni piikkiin. Tauti on kyllä ihan todellinen. Tulipunainen, selkeärajainen tulehdus, joka turvottaa ja tekee kipeää ja vaikeaa niellä. Edes valkoviini ei meinaa pudota.


Huomenna pitäisi kuitenkin olla taas lähtökunnossa. Lennän lasten ja koiran kanssa yölennolla (!) Suomeen. Perillä ollaan 1.40 torstaiaamuna. Varmaan mietin vielä monet kerrat kannattiko muutaman kympin säästö. Illan myöhäisimmät ja aamun aikaisimmat lennot ovat yleensä ne edullisimmat.


Tänään kuitenkin elettiin vielä, niin kuin ei huolta huomisesta olisikaan. Lähdettiin ajelulle naapuriperheen isännän (HP) ja hänen tyttärensä kanssa. Vietiin lapset Odenwaldissa sijaitsevalle Sommerrodelbahnille eli kesäkelkkaradalle. Mäki maksoi kakkosen ja kuuden laskun sarjalippu yhdeksän. Kalliista huvista ei siis ole kyse, mutta sitäkin hauskemmasta. Jokunen muu oli samaa mieltä.


Kyytien jälkeen valitsimme lounaspaikan. Rasti ei ollut helppo, koska oli tiistai eli Ruhetag useimmassa alueen pikkuravintolassa. Mikseivät ne voi yhtään vuorotella vapaapäiviään toistensa kanssa? Olisi kaikkien kannalta järkevää.


Löytyi ihana ravintola (ja nyt ei saa nauraa) Mörlenbachista, Juhöhestä, Cafe Restaurant Haus Höfle. Maisema ravintolan terassilta oli parempi kuin monessa paikkaa maailmalla, minne hiellä ja vaivalla aina kuljetaan maisemia etsimään.


Pakkaamisenhan voi aina jättää viime hetkeen. Eipä tule otettua turhia juttuja mukaan.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa suomilomaa lennoista ja kurkkuongelmista huolimatta. Kiva olisi treffata lukiotapaamisenkin jälkeen, mutta taitaa välimatkat ja aikataulut asettaa omat kuvionsa...ehkä joskus :) TV. Paula M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Asia olisi päivänselvä, mikäli pitäisitte majaa vielä siinä meidän mummolan kupeessa :) Ja ajaisinhan minä tämän nykyisenkin välin vielä suht sujuvasti, mutta kun teillä on jo arki alkanut. Isot lapsetkin ovat kaikki päivät opiskelemassa, mutta jos vaikka päivällisellä aina tavattaisiin!

      Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!