sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kuin Strömsössä?

Aina kaikki ei mene kuten kokkiohjelmassa! Kun pyydettiin lisää Suomi-postauksia, päätin koota tähän pienen ja toivottavasti hauskan koosteen niistä jutuista, mitkä eivät lomalla ihan menneet nappiin.


Isovanhemmilta lainaksi saadusta autosta putosi startatessa ikkuna sisään. Eikä meillä ollut yhtään ylimääräistä aikaa ehtiäksemme seuraavaan etappiin. Sukulaisten naapurien avustuksella nostettiin lasi paikoilleen ja teipattiin se kiinni karmeihinsa. Seuraavana arkena ajettiin auto huoltoon, ja hoidettiin homma kuntoon.


Jos ikäihmisen nukkumaanmenoaika menee ohi, voi joutua joukkueeseen nimeltä "Humalaiset". Onneksi voitto ei ole yhtä tärkeää kuin reilu peli, koska ei ole mitään muistikuvaa siitä voittivatko "Selvät" meidät. Ja onneksi "selviä" ei ollut oikeasti olemassakaan. Nimimerkillä: Kuka ei kuulu joukkoon?


Kun kala ei syö.


Kun miljoonan dollarin kuva oli tilanteesta, jossa polkupyöräilijä kaatuu itsekseen.


Kun Elli ei meinaa tajuta, että äitihän se, vaikkakin vain vähän lyhyemmillä hiuksilla.


Kun lapset vaan eivät osaa käyttäytyä...


Kun jäätelöpallo maksaa 80 centin sijaan 3 euroa!

6 kommenttia:

 1. Meidän olis pitänyt ottaa siitä sienikeiton keittämisestä kuva :) Olis kuulunut hyvin tähän joukkoon. Ja sitten uusi, rikkinäinen astianpesukone ja sinä tiskaamassa käsin siinä vieressä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tähän kategoriaan olisi saatu vielä muutama muukin hyvä otos, jos olisi ollut kamera kohdalla :D

   Poista
 2. Reissussa aina sattuu ja tapahtuu. Voi kun tuli naurettua, kiva postaus.

  VastaaPoista
 3. Loistosetti kuvia! Näitähän meillä on kaikille, ja voisin laittaa meikäläisen hilpeyksiä myös jakeluun... katsotaan, jos kantti kestää;)

  VastaaPoista

Iloitsen jokaisesta kommentista!