maanantai 20. tammikuuta 2014

Viimeinen kuvakulma New Yorkiin

Lennähdettiin kotiin torstain ja perjantain välisenä yönä. Vaihdettiin lentokentällä lähtiessämme lippumme vielä bisnesluokkaan, jotta aikaerosta toipuminen sujuisi nopeammin. Bisneksessä saa penkit täysin makaavaan asentoon. Minä en kyllä ollut penkkini kanssa sinut kuin aivan loppumetreillä, mutta en olisi muutenkaan paljoa nukkunut, kun lento ei kestänyt kuin noin 8 tuntia, ja siitä ajasta yli puolet kului siihen, että henkilökunta kulki kyselemässä haluaisimmeko vielä jotain syötävää tai juotavaa. Tämä kokemus tässä matkustusluokassa oli minulle ensimmäinen laatuaan, ja siksi ihan hauska.

Kotona ei kyllä ollut mitään vaikeuksia päästä aikaerosta. Tarvitsi vain laittaa silmät kiinni. 2,5 tuntia päiväunia ja 11,5 tuntia yöunia. Sen jälkeen alkoi olla jo balanssissa.

Pisteeksi matkalleni lisään tähän minulle itselleni merkityksellisiä kuvia reissusta. Niitä kuvia, jotka ilmentävät minulle kaupungin tunnelmaa ja sykettä.


Mikään metroasema ei näyttänyt samanlaiselta. Saatoit kävellä vierestä ohi pysäkkiä etsien, etkä sittenkään huomannut sitä. Oranssi M toimisi loistavasti, tai S.


Koirathan eivät pissi nurmikoille.


Eivätkä puskien juurille. Mieluummin vaikka asfaltille. Tätä en minä ainakaan koskaan käsitä. Vähemmän se liru siinä puskassa häiritsisi kuin asfaltilla seuraavaa sadetta odottelemassa.


Fenix-lintu


Sunnuntaiaamu Sohon sydämessä.


Katutaidetta vai elämisen tuskaa? Sisään minut saisi vain kirveellä.


"Having a ruff time. Please help us out. Thank you."


Ei se ole niin justiinsa.


Vilinää Times Squarella.


Paluu 80-luvulle!


Ja vieläkin kauemmas! School bus


Voisiko ihminen enempää enää pyytää.


Aamulenkillä Central Parkissa.


Empire State Building menossa pilveen.
 

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu, kun laitoit vielä kuvia. Huikeita nuo pilvenpiirtäjät, kun ei ole silmä tottunut moisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne käsittämättömiä! Miettii kuinka ne pysyvät tolpillaan, paljonko ne painavat ja kuinka paljon kaikkea niihin mahtuukaan.

      Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!