lauantai 29. maaliskuuta 2014

Weinheimer Nachrichten

Kuvaraportti paikan päältä

Jalkapallon kevätkausi on menossa jo kolmatta viikkoa. SGH 2003-syntyneet pojat saivat suomalaisvahvistuksen 2004-syntyneistä pojista. Ensimmäiset pelit suomalainen selkeästi arasteli uutta joukkuettaan sekä päätä pidempiä vastustajia. Tänään alkoi jo löytyä entistä meininkiä.Kevät tärähti täysille. Päivälämpötila nousi tänään 22 asteeseen. Ensi viikolle luvataan 24 astetta joka päivälle. Terassien kapasiteetti ei enää riittänyt virvoitusta etsivien ihmisten tarpeisiin. Pöytiä jouduttiin jonottamaan, mutta suuremmalta paniikilta vältyttiin.Kaksilapsinen perhe jätti koiransa yksin kotiin lähes neljäksi tunniksi, vaikka kaikki muut kylän koirat olivat nauttimasta aurinkoisesta säästä kaupungin markkinapaikalla. Koira on päällisin puolin hyvässä kunnossa eikä viranomainen tutki asiaa, mutta perheen äiti ei tiedä pystyykö antamaan itselleen anteeksi käsittämättömän ajattelemattomuutensa.Vaikka yksi- ja kaksipyöräiset ovatkin palanneet katukuvaan, ovat kaksi- ja nelijalkaiset kuitenkin edelleen enemmistönä vanhan kaupungin kaduilla.
Kaiken kaikkiaan suhteellisen rauhallinen lauantai.

10 kommenttia:

 1. Hih, naurattaa: meillä sama lämpötila, mutta tarkoittaa, että syksy alkanut ja talvi tulossa! Äkkiä pitkähihaiset ja -lahkeiset päälle jä sisään lämpimään ;)
  Kiva fiilis kuvissasi taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä parkoja! Luuletko, että kylmenee vielä paljonkin :D

   Kiitos paljon. Kuvat kyllä viestittävät aika hyvin tämän päivän tunnelmiamme.

   Poista
 2. Ihana fiilis tässä postauksessa:) tulin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva! Ja minulle tuli hyvä mieli kommentistasi :)

   Poista
 3. Teillähän näyttää jo olevan täysi kesä ! Kokeilin tänään tuossa edellisessä postauksessa olevaa katkarapusalaattia ja voi että, siinä on kyllä maut kohdillaan. Itselle tuli suurena yllätyksenä, hävettää melkein, etten ole aiemmin kokeillut, tuo mitä marinointi tekee sipulin maulle salatissa. En varmaan enää laita sipulia salaattiin ilman marinointa, niin herkullista tulee tuon pienen vaivannäön jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, jos sait salaatin onnistumaan, ja vielä tykkäsit! Itsekin olen monesti miettinyt, kuinka ne ravintoloissa mehustaa ne sipulirenkaat. Tässä vastaus :D

   Poista
 4. Koira oli varmaan oikein tyytyväinen, kun sai kerrankin olla hetken rauhassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ajatella tällä lailla positiivisesti :)

   Poista
 5. Oi mahtavaa, teillähän on jo kesä parhaimmillaan! Ihania tunnelmakuvia lauantailta.

  Tsemppiä Matille, hienosti näyttää poika pärjäävän menossa mukana! Itselläni on kuusivuotias poika, joka syksyllä aloitti nappulaliigan. Joukkuelajit on lapselle kehityksen kannalta ihan parhaita. Hauskan urheilun ohessa sosiaaliset taidot kehittyvät ja tiimityöskentelyn tärkeys korostuu, hyviä eväitä molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesältä kyllä tuntuu, kun työntää paljaat varpaansa avokkaaseen!

   Kiitos paljon! Ja on se jalkapallo niin kivaa vanhemmillekin. Ainakin me nautitaan täysillä kentän laidalla auringossa kylpiessämme :)

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!