sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Reissuun lähdössä

Mistä tietää, että perhe on lähdössä lomalle?
No tietenkin siitä, että vähintään puolet perheestä on kipeänä.

Eikä kyllä lähtökiireitä helpottanut se, että asensin jotain tietokoneelleni täysin päin pieleen tuossa perjantaina, ja nyt olen koko viikonlopun yrittänyt korjata tilannetta. Huonolla menestyksellä.

Tilannehan on itse asiassa nyt vain huonompi. Ensiksi ongelma oli siinä, että kamerani kuvat eivät enää latautuneet koneelleni. Eivät edes muistikortilta! Joku mainitsi jotain jostain draiverista...ja sanoi siinä samalla, että mahtaa olla huono juttu.

Yritin palauttaa konetta palautuspisteen avulla viikon päähän. Eipä suostunut tekemään sitä. Ei vaikka sammutin palomuurin ja virustorjunnan ohjeiden mukaan.

Siirsin kaikki tiedostot ulkoiselle kovalevylle ja valmistauduin ajamaan Windowsin koneelle uudelleen. Sitähän en ole koskaan aiemmin tehnytkään. Enkä muuten ole vieläkään. En vaan löytänyt sellaista nappulaa mistään.

Nyt Explorer kaatuilee kesken surffauksen, McAfee herjaa parhaimmillaan 10 sekunnin välein ja muutama muukin koneen eheyttämis- ja suojausohjelma skannailee konetta suoritin punaisena. Joillekin sivustoille en pääse lainkaan, enkä siis saa niitä kuviani koneelleni. Kuvat täytyy käydä halutessaan siirtämässä miehen koneelta.


Perhe kävi taas ulkoilemassa ihanassa auringonpaisteessa puoli päivää. Minä ryin limaa koneen ääressä. Huomenna yritän itkeä jollekin asiantuntijalle tämän koneen vaivoja tai heitän tällä vesilintua. Ja illalla olisi lähtö. Pitäisiköhän alkaa pakata...

2 kommenttia:

 1. Kuinka ihania kukkia maljakossa! Mitä ne ovat?
  Kivaa lomaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Ystävättäreni taittoi puutarhastaan valtavasta pionipensaasta muutaman oksan. Lajike on joku erikoinen, eikä jäänyt mieleeni mikä.

   Ja tietokonetta korjattiin tänään 4 h 45 min, ja nyt pelaa kaikki liiankin hyvin! Koira on hoidossa, ja kentälle lähdetään puolen tunnin sisällä. Kyllä tämä tästä, kiitos :)

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!