lauantai 2. heinäkuuta 2016

Auf geht's Deutschland!

Jalkapallon EM-kisat ovat taas kuumimmillaan. Parhaillaan on menossa Saksa-Italia. Jännittää simona jatkuuko hypetys täällä vielä tämän pelin jälkeenkin vai putoaako Saksa pelistä. Nautin tästä kisahuumasta niin paljon, että todellakin toivon Saksan voittavan.

Autojen ikkunoissa liehuvat Saksan liput; talojen parvekkeilla roikkuu sekalaista kisarekvisiittaa; jokaisessa kaupungissa on julkisia kisakatsomoja, joissa pääsee takuuvarmasti tunnelmaan; leipomot valmistavat jalkapallokuvioisia leipiä ja EM-kisapatonkeja; ravintolat sulkevat ovensa tuntia ennen pelien alkua, koska asiakkaita vain ei olisi. Unohtamatta jokaista Saksan maalia seuraavaa ilotulitusta ja autojen torvien soittoa!

Olemme tämän viikonlopun Matin kanssa kaksin. Lähdimme tuntia ennen pelin alkua koiralenkille kamera mukanamme. Kesä ei ole ollut tähän mennessä täällä kovinkaan kummoinen, mutta onpa kesälomiinkin vielä nelisen viikkoa. Jaan tässä tämän illan tunnelmat kanssanne.


Tyyntä myrskyn edellä? Toivottavasti Saksa pelaa tänään myrskyn lailla!


Viikonlopun kokoonpano ja lenkkiseuralaiseniViini ja viinin koti - WeinheimKisakatsomomme edellisten kisojen aikaan. Tänään mennään pähkinöillä ja piparminttuteellä! Tilanne edelleen 0-0.

2 kommenttia:

 1. Täällä tuuletettin rajusti! Homma olisi ratkennut jo varsinaisella peliajalla, jos Boateng ei olisi erehtynyt luulemaan lajia lentopalloksi:) Kohti finaalia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kuulkaas..! En tiedä kuinka tuon paremmin voisi yrittää pitää käsiä pois pelistä. Tyvestä poikki?
   Loppu hyvin, kaikki hyvin! Ihanaa, että peli jatkuu!

   Poista

Iloitsen jokaisesta kommentista!